Enrique Lletí (El Poll) i Lucas Boix passegen la ‘h’ per la Transalpine Run

Suheca.com ha estat un dels patrocinadors dels suecans Lucas Boix i Enrique Lletí, que han tornat a fer de les seues en completar la Transalpine Run, una prova que travessa els Alps en un total de huit etapes en les que es recorren fins a quatre païssos. El GORE-TEX® Transalpine-Run s’ha convertit en un dels reptes més grans per als corredors de muntanya, que passen per cims de fins a 3.000 metres d’altura i magnífiques valls. “És la millor experiència esportiva que hem viscut mai”, coincidiren en afirmar els dos esportistes un vegada arribar a Sueca. La Transalpine Run de 2011 va partir d’Oberstdorf, a Alemanya, i va finalitzar a la ciutat italiana de Latsch.

This entry was posted in Running. Bookmark the permalink.

Comments are closed.