El Suheca.com Triatló aconseguix col·locar als seus dos equips en el segon lloc del podi de la Lliga de Clubs de la Comunitat Valenciana

El triatló d’Oliva va baixar el teló de la temporada triatlètica 2011. I ho va fer amb un molt bon sabor de boca per al Suheca.com. Les xiques aconseguiren la victòria per equips gràcies al 2nlloc de Núria Castells, el 7é de Raquel Pérez, el 13é de Rosa Sansaloni i el 15é de Cinta Sancho, totes elles genials.

En xics, el Suheca.com Triatló fou tercer per equips, amb un equip de luxe amb triatletes com ara Juansa Nadal, Pau Navarro, Nacho Serrano, Cristian Alcañiz i Salva Ortiz, entre altres.

El bon rendiment a Oliva ha possibilitat que el Suheca.com Triatló haja fet història després de 12 anys de vida. I és que finalment tant els xics com les xiques han aconseguit ser subcampions a la Lliga de Clubs de la Comunitat Valenciana, una cosa inèdita fins ara.

En categoria masculina, el Komando fisiojreig.com ha estat el campió, amb 488 punts. El Suheca.com Triatló ha sigut segon amb 466 i el Prosolia Triatló tercer amb 462.

En categoria femenina, les campiones han estat les xiques del Tripuçol (478 punts), seguides del Suheca.com Triatló (396 punts) i del Prodesport Gandia (388 punts).

This entry was posted in Triatló. Bookmark the permalink.

Comments are closed.