L’escola ‘Bitxets’ presenta als seus alumnes i monitors per a la nova temporada

El Centre Comercial Sueca Parc va acollir, divendres passat, la Presentació de l’Escola de Triatló Bitxets. Un total de 48 xiquets i xiquetes i set monitors formen part enguany d’este projecte que, a l’endemà dissabte, ja va començar els entrenaments a la piscina municipal.

Els protagonistes de l’acte foren Clara Fuertes, Pau García, Vicent Burguera, África March, Bernat Grau, Martí Redondo, Marta Sapiña, Isaac Arlandis, Dídac Collantes, Víctor Adam, Álex Alberó, Miguel Vercher, Javi Lletí, Alba Navarro, Carla Ortells, Carme Morant, David Burguera, Andreu Crespo, Jordi Capellino, Marc Capellino, Lucía Alberola, Andreu Pedrós, Júlila Montón, Manel Vázquez, Santi Vázquez, Cristian Ferrer, Carles Carbonell, Vicent Ferrando, Andrea Carlos, Angels Cerveró, Nacho Momparler, Quique Lletí, Erik March, Jorge Navarro, Mireia Nicola, Raúl Alarcón, Pau Morant, Pablo Luján, María Ferrús, Carla Martínez, Arantxa Llopis, Xavi Navarro, María Beltran, Francisco Rocher, Alba Sancalixto, Álex Valverde, Mar Martínez i Pablo Llop.

Els set monitors d’enguany són Maribel García, Luís Rosado, Dani Luján, Cinta Sancho, Àngels Vidal, José Cardo i Víctor Fernández.

L’Escola Bitxets també va agraïr el suport als seus patrocinadors i col·laboradors.

A l’acte va assistir el president de la Federació Valenciana de Triatló, Rafael Redondo, qui va elogiar el treball que venen fent els responsables de l’Escola Bitxets. “En esta vida cal tindre somnis i este projecte és fruït del somni d’unes persones que un dia imaginaren que podria hi haure una escola esportiva de triatló”, digué Redondo.

També estigué present en l’acte el gerent de Sueca Parc, Pablo Parell, i el president del Suheca.com Triatló, Vicent Burguera.

This entry was posted in Escola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.