La Gal·la de la Federació Valenciana de Triatló premia a l’equip Suheca.com, a Núria Castells, als Bitxets i a Nacho Serrano

El triatló de la Comunitat Valenciana es va donar un merescut homenatge, el passat 10 de desembre, a la Gal·la de final de temporada celebrada a Canet d’En Berenguer. Allí, esportistes, tècnics, clubs i organitzadors reberen els guardons per la seua gran actuació durant tota la temporada recentment finalitzada.

En eixa Gal·la anual, esta vegada el protagonisme fou per a l’expedició suecana, que va rebre el reconeixement públic de tot el triatló valencià.

El Suheca.com Triatló va rebre, de mans del president de la Federació Espanyola de Triatló, José Hidalgo, el premi al millor club de l’any 2011. Per si fóra poc, el club de Sueca també fou premiat per la seua labor de promoció d’este esport.

Però el protagonisme suecà no acabà ahí. Núria Castells va rebre, de mans del president de la Federació Valenciana de Triatló, Rafael Redondo, el premi a la millor esportista de 2011.

A més, l’Escola de Triatló Bitxets, un projecte unificat dels clubs de Sueca i Cullera, es va fer amb el guardó a la millor Escola de triatló.

El Suheca.com Triatló també va rebre els trofeus que l’acrediten com a subcampió de la Lliga de Clubs de la Comunitat Valenciana, tant en categoria masculina com en femenina.

A títol individual, el suecà Nacho Serrano (Suheca.com), estigué present per segon any consecutiu en la Gal·la. Serrano ha aconseguit enguany un doble subcampionat absolut en la Copa Federació, tant en triatló com en duatló.

This entry was posted in Club. Bookmark the permalink.

Comments are closed.