Vicent Burguera (President del Suheca.com Triatló): “L’orgull de presidir i formar part d’un col.lectiu com este no es paga amb diners”

Hola a tots, sóc Vicent Burguera, la gran majoria ja sabeu qui sóc i alguna de les noves incorporacions potser encara no em conega.

Des de fa un parell d’anys vaig ser l’afortunat en qui el gran José Cardo pensà per a ocupar el càrrec de president del Suheca.com triatló, i així va ser, per a mi el que diu el mestre Cardet va a missa.

La meua no ha estat una presidència massa participativa, tot siga dit de passada, més be ha semblat una cosa honorífica com la de Di Stefano al Madrid, actes socials i poca cosa mes, però he seguit el club i els seus resultats al llarg de totes les temporades.

Com que tampoc estic al facebook, el meu anonimat és encara si cap més gran.

Estaria be que el presi tinguera un detall amb el club al qual representa, i després d’haver estat repassant la trajectòria que heu portat aquesta temporada 2011, he de dir que l’orgull de presidir i formar part d’un col.lectiu com este no es paga amb diners, ni amb la masterCard tampoc.

Enhorabona a tots per la gran temporada obtinguda, sobretot a la lliga de Clubs, pel podi masculí, pel gran paper de les xiques (un autèntic referent dins del triatló autonòmic), per tots i cadascun dels resultats obtinguts, tant a nivell de club com individual, ….

Però no solament es d’admirar la vessant esportiva, la condició de club organitzador també ens ha d’omplir d’orgull, i que dir de l’escola Bitxets, a la qual ja he inscrit enguany al meu fill Vicent.

Qui ens anava a dir a mi i als quatre xafats que allà pel 98 formàrem el club que açò arribaria tan lluny, veritat? Bona part de culpa la té Cardet, això ell ja ho sap, però sense la vostra presència i implicació res seria possible.

No m’allargaré més, novament agrair-vos a tots i a totes la gran temporada obtinguda, i que la nova 2011-2012 ens depare les mateixes alegries.

Salutacions.

PD: Lamente profundament no haver assistit dissabte a la foto oficial, el senyor secretari ja té les meues disculpes.

This entry was posted in Club. Bookmark the permalink.

One thought on “Vicent Burguera (President del Suheca.com Triatló): “L’orgull de presidir i formar part d’un col.lectiu com este no es paga amb diners”