El Suheca.com Triatló aporta 25 duatletes este dissabte a Benifaió

17 xics i 8 xiques representaran este proper dissabte, 28 de gener, al Suheca.com Triatló en el 12é Duatló de Benifaió. Es tracta de la primera prova puntuable per a la Lliga de Clubs, de la qual el Suheca.com Triatló fou el segon classificat en 2011, tant en categoria masculina com en femenina.

El Suheca.com masculí estarà representat per José Antonio Calvo, Pablo Cantó, José Cardo, Paco Castells, Óscar Cebolla, Salvador Císcar, Ángel Lloret, Valentí Ferrer, Salvador March, Francisco Márquez, Juan Salvador Martínez, Pau Navarro, Salvador Ortiz, Esteban Pedrós, Vicent Ribera, Nacho Serrano i Daniel Vidal.

L’equip femení, mentrestant, estarà format per Maribel García, Marta Grau, Maxine McKinnon, MªJosé Muñoz, Amparo Muñoz, Silvia Pérez, Cinta Sancho i Sofi Sapiña.

This entry was posted in Triatló. Bookmark the permalink.

Comments are closed.