La britànica Maxine McKinnon, del Suheca.com, guanya el duatló de Benifaió

La duatleta britànica del Suheca.com Triatló, Maxine McKinnon, es va imposar, dissabte passat, en el 12é Duatló de Benifaió disputat sobre distància sprint (5 quiómetres a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2’5 quilòmetres a peu).

Mckinnon va demostrar la seua superioritat en els trams de carrera a peu i acabà imposant-se per davant de Marta Gimeno (komando 226ers) i Carmen Naturil (Tripuçol).

El Suheca.com femení va aconseguir el quart lloc en la classificació per equips. La resta de participants del club suecà foren Cinta Sancho (11a), Maribel García (33a), MªJosé Muñoz (36a), Sofi Sapiña (37a), Amparo Muñoz (50a) i Silvia Pérez (51a). Participaren un total de 56 duatletes.

Pel que fa a la categoria masculina, Nacho Serrano (Suheca.com Triatló) va ocupar una destacada desena posició absoluta i primera en veterans A. El triomf fou per al duatleta Emilio Aguayo (Komando 226ers) per davant de Vicente Pamblanco (Tripuçol) i Rafael Jordán (CT Utiel).

El Suheca.com Triatló va col•locar a cinc membres entre els 31 primers: Vicent Ribera (16é), Paco Márquez (21é), Pau Navarro (25é) i Valentín Ferrer (31é). En la classificació per equips masculina els de Sueca foren quarts.

La resta de representants del club foren Salva Ortiz (73é), Ángel Lloret (81é), Óscar Cebolla (102é), José Cardo (116é), Esteve P4edrós (154é), Cristian Roig (158é), Salva Císcar (159é), Pablo Cantó (170é), Salvador March (174é), Paco Castells (179é) i Daniel Vidal (196é). Lamentar els problemas mecànics que obligaren a Juan Salvador Martínez a abandonar la prova en el segment de ciclisme. Un total de 228 esportistes aconseguiren finalitzar el duatló en modalitat masculina.

La pròxima cita, segona puntuable per a la Lliga de Clubs, serà el proper 11 de febrer a Picassent.

This entry was posted in Duatló. Bookmark the permalink.

Comments are closed.