Nacho Serrano i Esteve Pedrós, en el 1r duatló Vila de Picanya

El Suheca.com Triatló estigué representat, diumenge passat, en el primer Duatló Vila de Picanya. Nacho Serrano i Esteve Pedrós foren els representats del club en esta prova puntuable per al Rànquing de Duatló de la Comunitat Valenciana.

Nacho Serrano va tornar a demostrar el bon moment de forma pel qual travesa i, fidel a la seua regularitat, va firmar un genial 9é lloc absolut i primer de la categoria Veterans 1. Serrano va creuar la meta sols 1 minut i mig després del guanyador, Jordi Pascual.

Per la seua part, Esteve Pedrós també va completar una excel·lent participació, creuant la línea d’arribada al lloc 73 absolut. Un total de 202 duatletes van finalitzar el Duatló Vila de Picanya.

This entry was posted in Duatló. Bookmark the permalink.

Comments are closed.