l Suheca.com presenta 29 duatletes este dissabte a Picassent

El Suheca.com Triatló estarà molt ben representat este dissabte en el 8é Duatló de Picassent – Memorial Raimon Soria. La prova, que començarà a les 16’30 hores, serà la segona puntuable per a la Lliga Autonòmica (antiga Lliga de Clubs).

l Suheca.com Triatló masculí estarà format per Ferran Andrés, José Antonio Calvo, Pablo Cantó, José Cardo, Paco Castells, Óscar Cebolla, Raül Cerveró, Boro Enguix, Ximo Escrihuela, Valentí Ferrer, Ángel Lloret, Paco Márquez, Juan Salvador Martínez, Pau Navarro, Salva Ortiz, Esteve Pedrós, Vicent Ribera, Marcos Roselló, Pau Sapiña i Nacho Serrano.

Mentrestant, l’equip femení estarà representat per Sara Ferrairo, Maribel García, Ángeles Grau, Maxina McKinnon, MªJosé Muñoz, Amparo Muñoz, Silvia Ros, Cinta Sancho i Rosa Sansaloni.

En la classificació general provisional de la Lliga Autonòmica, el Suheca.com Triatló ocupa el quart lloc, tant en xics com en xiques.

This entry was posted in Duatló. Bookmark the permalink.

Comments are closed.