El Suheca.com Triatló està davant una oportunitat única de fer història este diumenge a Oliva

Mai abans en els seus 12 anys de vida, el Suheca.com Triatló ha aconseguit finalitzar la Lliga de Clubs situant als seus dos equips –el masculí i el femení- entre els tres millors de la Comunitat Valenciana. Eixa circumstància podria donar-se este diumenge a Oliva, on es disputa la prova degana del calendari valencià de triatló.

A hores d’ara, el Suheca.com Triatló masculí ocupa el tercer lloc en la classificació de la Lliga de Clubs, mentre que el femení és segon. L’objectiu és mantindre estos dos llocs al podi i, perquè no, esperar a que les circumstàncies de carrera puguen afavorir un hipotètic primer lloc de les xiques.

Recordem que la Lliga de Clubs està liderada, en categoria masculina, pel Komando Fisiojreig.com, sent segon classificat provisional el Tripuçol, amb el Suheca.com com a tercer en discòrdia.

En categoria femenina les líders són les xiques del Tripuçol, seguides pel Suheca.com i del Prodesport Gandia.
En xics, l’esperança, este diumenge, estarà dipositada en Vicente Adam, Cristian Alcañiz, Juansa Nadal, Pau Navarro, Salva Ortiz, Pau Sapiña, Nacho Serrano i Xavi Soler.
Pel que fa a les xiques estarem donant tots els ànims del món a Cinta Sancho, Raquel Pérez, Rosa Sansaloni, Núria Castells i Maria José Reyes.

This entry was posted in Triatló. Bookmark the permalink.

Comments are closed.