Nacho Serrano completa a Alacant una temporada espectacular

El Suheca.com Triatló ha tingut esta temporada en Nacho Serrano a un dels seus esportistes més destacats. Recentment, a Alacant, el suecà va aconseguir un meritori quart lloc en la classificació general final, sent, a més, el segon en la categoria veterans. El triatló d’Alacant tancava la Copa Federació de triatló de 2011 i Nacho Serrano ha aconseguit repetir, com ja fera l’any passat, un lloc al podi. De fet, Serrano tornarà a estar present en la Gal·la anual federativa com a subcampió, demostrant ser un dels esportistes més regulars i complets de la Comunitat.

A Alacant, el Suheca.com Triatló també va comptar amb altre dels seus millors triatletes, Juansa Nadal, que va creuar la meta en 10é lloc. Sens dubte, una representació genial.

Per altra banda, Pau Navarro i José Antonio Calvo participaren en el duatló cross d’Asp, que estrenava el circuit duExtrem, l’antiga Copa Federació de duatló cross. Pau Navarro fou 18é i José Antonio Calvo 82é. Enhorabona als dos.

This entry was posted in Triatló. Bookmark the permalink.

One thought on “Nacho Serrano completa a Alacant una temporada espectacular