El Suheca.com classifica a quatre xiques entre les dotze primeres del No Drafting Series mentre Pau Navarro acaba 15é en xics

L’excel·lent temporada del Suheca.com Triatló s’ha vist rubricada al circuit No Drafting Series, on quatre xiques s’han classificat entre els dotze primeres. Raquel Pérez ha acabat quarta, Núria Castells huitena, Cinta Sancho onzena i Rosa Sansaloni dotzena.

A banda de la classificació general cal destacar els resultats aconseguits en els Grups d’Edat. Cinta Sancho ha estat segona del grup entre 25 i 29 anys, Rosa Sansaloni s’ha proclamat campiona del grup de 45 a 49 anys i Àngels Vidal ha estat segona en el grup de 20 a 24 anys. Per últim, Neus Vidal ha acabat quarta al grup de 25 a 29 anys.

En xics, el millor ha sigut Pau Navarro, que ha acabat al 15é lloc de la general absoluta i s’ha proclamat campió al grup d’edat de 30 a 34 anys.

El circuit No Drafting Series ha constat enguany de cinc proves: el Duatló de Llarga Distància (DLD) de Sueca i els triatlons d’Elx, la Vila Joiosa, Antella i Oliva.

This entry was posted in Triatló. Bookmark the permalink.

Comments are closed.