Sisé lloc de Cinta Sancho i debut de Maria José Muñoz al Valencia Triatlón

El Valencia Triatlón, celebrat el passat cap de setmana, va comptar, com no, amb representació del Suheca.com Triatló. Destacar el sisé lloc aconseguit per Cinta Sancho en el triatló sprint femení, prova en la que també va debutar María José Muñoz. La seua germana Amparo Muñoz i Maribel García completaren l’equip femení, aconseguint totes elles finalitzar i sumar un altre segon lloc en la classificació per equips.

Neus Vidal, Maria José Reyes i Silvia Ros participaren en la modalitat olímpica.

En xics, el Suheca.com Triatló estigué representat per Jaume Miralles en la prova sprint i per Nacho Serrano, Salva Ortiz, Cristian Alcañiz, Pau Sapiña i Jose Soriano en l’olímpica. Tots ells completaren les respectives distàncies.

El dissabte, un altre integrant del club, Salva Císcar, va debutar en la modalitat super sprint de triatló. Des d’este blog li donem l’enhorabona . També cal destacar la bona actuació de Carla Carrasco, una altra suecana debutant, en el triatló de la dona.

This entry was posted in Triatló. Bookmark the permalink.

One thought on “Sisé lloc de Cinta Sancho i debut de Maria José Muñoz al Valencia Triatlón